Lakossági tájékoztató

Ügyfél / Lakossági Tájékoztató

Az Önök és munkatársaim védelme érdekében a fertőzések átadását lehetővé tevő személyes kontaktusokat az elérhető legalacsonyabb szintre igyekszünk csökkenteni.

Kérem, aki teheti maradjon otthon csak abban az esetben keresse fel az intézményt személyesen, amennyiben személyes megkeresés elmulasztását súlyos veszélyeztetéssel összefüggő krízis helyzet indokolja, egyéb estben telefonon és elektronikus formában keressenek bennünket, éljenek jelzéssel.

A Szigetvári Család és Gyermekjóléti Központ bejáratához csengő került felszerelésre a József Attila utcai bejárati ajtónál. Az épület csak az utca felőli bejáraton közelíthető meg az udvar felőli bejárat zárva van. Belépésükhöz csengetést követően engedély minden esetben szükséges a kihelyezett kézfertőtlenítő használata után! Tekintettel arra, hogy az épületben fogorvosi rendelővel együtt működünk korlátozott számban engedünk be ügyfeleket.

Az intézményben dolgozó kollégák munkanapokon 07:30-15:30 óra között telefonon, illetve elektronikus formában lesznek elérhetőek a megadott elérhetőségeken:

06-73/510-012, 06-30/183-8985, gyermekjoletkozpont[at]gmail[dot]com

Várjuk minden olyan segítségre szoruló névvel és telefonszámmal történő jelentkezését, akinek a kialakult helyzettel kapcsolatban segítségre van szüksége.  Munkatársaink az érdeklődőket az általuk megadott elérhetőségen felhívják, és megadják a kellő tájékoztatást.

Munkaidőn túl a készenléti ügyelet telefonszámán vagyunk elérhetőek krízis helyzet esetén:

06-30/183-8922

Gyermekvédelmi hívószám, ingyenesen hívható: 06 80/ 21 20 21

Egyben ezúton is tájékoztatom az érintetteket a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságtól kapott utasítás szerint, a 46/2020. (III.16.) Kormányrendelet értelmében az RSZTOP csomag osztások az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó járvány megelőzése és az állampolgárok egészségének védelme érdekében bizonytalan ideig felfüggesztésre kerülnek.

Kérem szíves megértésüket és együttműködésüket, türelmüket, valamint a járványügyi vészhelyzet szabályainak felelősségteljes betartását!

Szigetvár, 2020. március 18.   

                                                                               Batáné Győrffy Anikó s.k.

                                                                                    intézményvezető

Kategória: 

< Vissza a hírekhez

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek, információk és események!